Processen in kaart brengen

Je processen in kaart brengen: op een simpele manier. 

Daardoor kan jij snel, en kosteneffectief werken.

Dat is wat Proczilla voor je mogelijk maakt. 

Processen in kaart brengen, hoe?

Routekaart
Proczilla laat je je processen in kaart brengen. Dit kan in een van de tools binnen onze software. Het ophelderen van je processen helpt je bedrijf om weer doelgericht te werken en betere resultaten te boeken. 

Na het het noteren van je processen kan je werknemers koppelen aan processen en aan stappen binnen deze processen. Zo kan je dus zien wie waar verantwoordelijk voor is en weten je werknemers dit zelf ook. Processen in kaart brengen heeft dus zo zijn voordelen.
bedrijfsprocessen in kaart brengen

Veel gestelde vragen

Alles is het leven is een proces, ook alles in je bedrijf dus. Van het aannemen van een nieuwe medewerker tot het werven van een nieuwe klant. Al deze processen bestaan uit processtappen, een hoop plekken waar fouten kunnen ontstaan dus. Het is belangrijk om alle processen te optimaliseren.

Om fouten te voorkomen of om ze op te lossen. Proczilla helpt je bij het verbeteren van je bedrijfsprocessen en zorgt er dus voor dat je goedkoper, sneller en prettiger werkt.

Voor alle midden- en kleinbedrijven. Elk bedrijf heeft processen en is dus geschikt voor Proczilla.

Nee, helaas is er geen gratis versie van Proczilla. We hebben hiervoor gekozen omdat alles wat je in Proczilla kan gebruiken erg waardevol is voor bedrijven.

Je kan maandelijks of jaarlijks voor Proczilla betalen. Bij een maandelijks abonnement kan je ook maandelijks opzeggen.

Proczilla is maandelijks opzegbaar en met 1 klik op de knop geregeld. Je zult dan nog toegang hebben tot Proczilla tot het volgende moment dat er geïncasseerd zou worden, maar hopelijk wil je nooit opzeggen.

wat onze klanten zeggen

bedrijfsprocessen in kaart brengen

Het lukte ons niet projecten op een goede manier voor mekaar te krijgen. Mijn bedrijf loopt prima, dus heeft iedereen het gewoon te druk. Met Proczilla hebben we een manier gevonden om, ondanks de drukte, projecten op tijd en goed af te krijgen. Heerlijk.

Harro Plaggenmersch, directeur SDS Ommen

Klaar om te beginnen?
Meld je nu aan