Procesbeschrijving maken

Een procesbeschrijving maken helpt jouw bedrijf om meer helderheid te creëren over taken en stappen.

Met deze helderheid kan er beter gewerkt worden.

Dat wil je toch? 

hoe kan je een Procesbeschrijving maken?

Duidelijkheid
Met een frisse blik naar al je bedrijfsprocessen kijken, wanneer is voor jouw bedrijf de laatste keer? Waarschijnlijk al een tijdje. Een procesbeschrijving maken, inclusief alle stappen en wie verantwoordelijk is, zorgt ervoor dat iedereen weer op een rijtje heeft wat zijn of haar taken zijn.
Doordat het weer helemaal helder is wie waar mee aan de slag moet, worden fouten ook sneller gevonden én opgelost. Een procesbeschrijving maken is dus heel waardevol voor elk bedrijf.
bedrijfsprocessen in kaart brengen

Veel gestelde vragen

Alles is het leven is een proces, ook alles in je bedrijf dus. Van het aannemen van een nieuwe medewerker tot het werven van een nieuwe klant. Al deze processen bestaan uit processtappen, een hoop plekken waar fouten kunnen ontstaan dus. Het is belangrijk om alle processen te optimaliseren.

Om fouten te voorkomen of om ze op te lossen. Proczilla helpt je bij het verbeteren van je bedrijfsprocessen en zorgt er dus voor dat je goedkoper, sneller en prettiger werkt.

Voor alle midden- en kleinbedrijven. Elk bedrijf heeft processen en is dus geschikt voor Proczilla.

Nee, helaas is er geen gratis versie van Proczilla. We hebben hiervoor gekozen omdat alles wat je in Proczilla kan gebruiken erg waardevol is voor bedrijven.

Je kan maandelijks of jaarlijks voor Proczilla betalen. Bij een maandelijks abonnement kan je ook maandelijks opzeggen.

Proczilla is maandelijks opzegbaar en met 1 klik op de knop geregeld. Je zult dan nog toegang hebben tot Proczilla tot het volgende moment dat er geïncasseerd zou worden, maar hopelijk wil je nooit opzeggen.

wat onze klanten zeggen

bedrijfsprocessen in kaart brengen

Het lukte ons niet projecten op een goede manier voor mekaar te krijgen. Mijn bedrijf loopt prima, dus heeft iedereen het gewoon te druk. Met Proczilla hebben we een manier gevonden om, ondanks de drukte, projecten op tijd en goed af te krijgen. Heerlijk.

Harro Plaggenmersch, directeur SDS Ommen

Klaar om te beginnen?
Meld je nu aan