Software die echt helpt

Je bedrijfsprocessen snel en simpel in kaart brengen. 

Zodat je sneller, beter en goedkoper kan werken.

Dat is wat Proczilla doet. 

functies

VASTLEGGEN
Je processen op de meest makkelijke manier vastleggen. Dat geeft overzicht.

BEOORDELEN
Je processen op de meest makkelijke manier beoordelen. Dat geeft duidelijkheid.

VERBETEREN
Je processen op de meest makkelijke manier verbeteren. Dat geeft je rust.

1. Vastleggen
Een bedrijfsproces een zich herhalende keten van activiteiten, gericht op je klant en afgestemd op jouw bedrijf. Denk aan het marketingproces, salesproces, productieproces, etc. Ze vormen het fundament van je organisatie. Met Proczilla leg je op een prettige manier die bedrijfsprocessen vast. Dat zorgt voor overzicht. Welke processen zijn er en wie is voor welk proces verantwoordelijk?
Oplossing
2. Beoordelen
Dus alles is eigenlijk een proces. Van het werven van nieuwe klanten tot het beheren van je voorraad. Proczilla helpt je ten eerste bij het vastleggen van je processen. Vervolgens kan je de gezondheid van je processen in kaart brengen. Je legt simpelweg vast of je processen beter, sneller of goedkoper kunnen worden uitgevoerd. Proczilla stelt je instaat om je processen te ontleden zodat je kan beoordelen wat je moet doen om een processen te optimaliseren.
3. verbeteren
Je hebt je processen met Proczilla vastgelegd. Je weet wie voor welk proces verantwoordelijk is. Vervolgens heb je ze beoordeeld. Kan het beter, sneller of goedkoper? Nu kun je jouw processen gaan optimaliseren. Ook daarbij helpt Proczilla je. Je zet de uitkomsten van je beoordeling simpel om naar een verbeter-project. Dat doe je in Proczilla zelf, zonder dubbel werk. Stel je eens voor dat je ieder kwartaal een of twee processen aanpakt. Wat zou dat betekenen voor het succes van je bedrijf? 
bedrijfsprocessen in kaart brengen

Veel gestelde vragen

Alles is het leven is een proces, ook alles in je bedrijf dus. Van het aannemen van een nieuwe medewerker tot het werven van een nieuwe klant. Al deze processen bestaan uit processtappen, een hoop plekken waar fouten kunnen ontstaan dus. Het is belangrijk om alle processen te optimaliseren.

Om fouten te voorkomen of om ze op te lossen. Proczilla helpt je bij het verbeteren van je bedrijfsprocessen en zorgt er dus voor dat je goedkoper, sneller en prettiger werkt.

Voor alle midden- en kleinbedrijven. Elk bedrijf heeft processen en is dus geschikt voor Proczilla.

Nee, helaas is er geen gratis versie van Proczilla. We hebben hiervoor gekozen omdat alles wat je in Proczilla kan gebruiken erg waardevol is voor bedrijven.

Je kan maandelijks of jaarlijks voor Proczilla betalen. Bij een maandelijks abonnement kan je ook maandelijks opzeggen.

Proczilla is maandelijks opzegbaar en met 1 klik op de knop geregeld. Je zult dan nog toegang hebben tot Proczilla tot het volgende moment dat er geïncasseerd zou worden, maar hopelijk wil je nooit opzeggen.

wat onze klanten zeggen

bedrijfsprocessen in kaart brengen

Het lukte ons niet projecten op een goede manier voor mekaar te krijgen. Mijn bedrijf loopt prima, dus heeft iedereen het gewoon te druk. Met Proczilla hebben we een manier gevonden om, ondanks de drukte, projecten op tijd en goed af te krijgen. Heerlijk.

Harro Plaggenmersch, directeur SDS Ommen

Klaar om te beginnen?
Meld je nu aan